У Львові демонтували фундамент самобуду біля нічного клубу Odeon

1966 0
Представники клубу намагалися перешкодити роботам із демонтажу, однак на територію все ж заїхала техніка.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 29 липня, на вул. Науковій, 7а у Львові комунальники демонтували самовільно облаштований бетонний майданчик біля нічного клубу «Odeon». Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Представники клубу намагалися перешкодити роботам із демонтажу, однак на територію все ж заїхала техніка для знесення незаконного будівництва.

«Коли представники Франківської районної адміністрації спробували впорядкувати територію і привести її до попереднього стану, їм на перешкоді став адвокат забудовника, який… просто кидався під ківш екскаватора», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  У Львові взяли під варту директора нічного клубу, де сталася пожежа

Як уточнюють у департаменті містобудування міськради, такі дії забудовника фактично є захопленням земельної ділянки, яка, згідно з кадастровими даними і за документами, є міською.

Нагадаємо, що напередодні, 20 липня, виконком Львівської міськради прийняв рішення про те, щоби демонтувати фундамент під забудову біля нічного клубу, що на вул. Науковій, 7. Жодних погоджень, за словами чиновників, на нове будівництво місто не видавало. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!