У Львові демонтували три МАФи на вулиці Степана Бандери

5119 0
На черзі демонтаж ще п’яти МАФів.
фото: львів. містобудування

фото: львів. містобудування

У Львові прибрали три кіоски з вулиці Степана Бандери. На черзі демонтаж ще п’яти МАФів. Як повідомляють у департаменті архітектури та містобудування, якщо власники не заберуть їх самостійно – це зробить Франківська райадіміністрація.

«Кіосків на вулицях Львова має ставати щоразу менше, а на вулицях, які зараз реконструюють, тимчасових споруд не повинно бути взагалі», – йдеться в повдіомленні.

Читайте також: Стало відомо, в яких межах планують відновити пасаж Міколяша

Додамо також, що діяльність тимчасових споруд у Львові регулює ухвала Львівської міської ради «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова» від 26 грудня 2019 року. Відповідно до цього документа, ті споруди, які не мають дозвільних документів та не увійшли до комплексної схеми міста, підпадають під демонтаж.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Які вулиці реконструюють і за скільки

Нагадаємо, що 24 березня у Львові розпочали реконструкцію другої частини вулиці Бандери – від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Роботи триватимуть до 30 вересня. Через це 10 маршрутів громадського транспорту зазнали змін у схемі руху. Йдеться про автобуси № 7, 15, 24, 41, 42, 43. Також трамваї № 4 та № 9 і тролейбуси  № 27 та № 32 курсують зі змінами.

У червні підрядник розпочне ремонт на третій ділянці дороги від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича. Також у липні-серпні планують відремонтувати частину дороги на вул. Городоцькій, там замінять трамвайну розворотну плиту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!