Скляну надбудову на вулиці Чупринки демонтують

3766 0
Планується, що найближчим часом демонтують надбудову і на вулиці Беринди, 3.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

У Львові на вулиці Генерала Чупринки, 62 на власник будинку самостійно демонтує скляну надбудову. про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка. 

«Позавчора ми мали зустріч із власником скляної надбудови на вулиці Чупринки, 62, паном Олегом Петриком. Досягнуто домовленості, що, якщо будуть дозволяти погодні умови, то з цієї п’ятниці, 9 лютого, або з наступного понеділка, 12 лютого, він розпочне добровільний демонтаж цієї конструкції», – розповів Андрій Москаленко.

Читайте також: «Гранд Готель» демонтував скляну надбудову

За його словами, наразі планують домовились і з власником будинку на вулиці Беринди, 3, де також встановили незаконну скляну надбудову. Обидва випадки розглядали на сесії міської ради у січні. 

 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!