У Львові демонтують незаконно зведену заправку. Фото

4663 0
АЗС «Авіас-плюс» діяла на вулиці Лемківській, 9 ще з 2001 року.
фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

У понеділок, 7 серпня, за рішенням суду у Львові розпочали демонтаж автозаправної станції «Авіас-плюс», що на вулиці Лемківській, 9, інформує Zaxid.net.

Комунальники перегородили в’їзд на заправку, поставили бетонні блоки, екскаватор перекопує дорогу. Електронне табло відімкнули, згодом мають злити пальне та почати демонтаж конструкцій. Працівникам АЗС дали час, щоб вивезти своє майно.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський розповів «Гал-інфо», що заправка була збудована самовільно без дозвільних документів, тому міська рада звернулася до суду.

«У січні 2017 року рішення Вищого господарського суду набуло законної сили. У квітні міська рада звернулася до виконавчої служби щодо його виконання. Власників просили добровільно демонтувати заправку, надсилали попередження, штрафували. Однак ці вимоги ігнорувалися», – пояснив у коментарі Zaxid.net Жукровський.

У Львові демонтаж незаконно збудованої АЗС відбувається вперше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!