У Львові демонтують незаконну прибудову на вулиці Шота Руставелі. Фото

4634 0
Без належних дозволів і документів їх на історичній будівлі розпочало ТзОВ «Галпроектмонтаж».
фото андрія москаленка

фото андрія москаленка

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області дала три дні на те, щоби демонтувати незаконну прибудову у будинку на вул. Шота Руставелі, 13 (Волоська). По це повідомляє заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Сьогодні вранці, 3 серпня, міська інспекція ДАБІ разом з районною адміністрацією обстежила будинок і станом на обід роботи, які відповідно до протоколу, визнали незаконними, припинили.

Читайте також: Міська влада подала до суду на власників вілли Бачевських

Без належних дозволів і документів їх на історичній будівлі розпочало ТзОВ «Галпроектмонтаж». Протягом трьох днів підрядники мають демонтувати встановлені конструкції та привести будинок до попереднього стану.

За словами Андрія Москаленка, будинок, хоч і не є пам’яткою архітектури, все ж – цінна забудова і будь-які роботи мають мати погодження.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!