У Львові демонтують ще шість МАФів

2676 0
Йдеться про чотири кіоски на вул. Пекарській та два на вул. Сихівській.
фото: львів. містобудування

фото: львів. містобудування

Із вулиць Львова заберуть ще шість МАФів, які заважають реконструкції вулиць. Рішення про демонтаж прийняли у п’ятницю, 26 листопада, на засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради.

Йдеться про чотири кіоски на вул. Пекарській та два на вул. Сихівській. У департаменті містобудування ЛМР додають, що тимчасові споруди перешкоджають реконструкції громадського простору.

«Так, на вулиці Пекарській не просто переклали дорожнє покриття і тротуари, тут замінили усі комунікації, зробили освітлення, облаштували паркомісця та велосмуги. МАФи, які стоять просто посеред хідника, не тільки заважають пішоходам, а й захаращують громадський простір. Схожа ситуація і на Сихівській, 18: місто ремонтує тут дорогу, хідник та хоче облаштувати велодоріжку – і знову на шляху стоять кіоски», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що може з'явитися на місці колишнього винзаводу біля Погулянки, який належить священнику

Власники павільйонів мають час, аби самостійно забрати їх з вулиці. Якщо вони цього не зроблять, тимчасові споруди демонтує КП «Адміністративно-технічне управління» спільно з районними адміністраціями. Тоді усі витрати, пов’язані із демонтажем, зберіганням споруди та відновленням благоустрою на території, де стояв кіоск, покладуть на власника.

Нагадаємо, що з Личаківського парку поблизу кінцевої зупинки трамваю №2 на вул. Пасічній заберуть низку кіосків. Детальніше про це читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!