У Львові День незалежності святкуватимуть у парках і скверах

1940 0
А на концерт на площі Ринок впустять обмежену кількість людей.

У Львові святкування до Дня незалежності відбуватимуться на свіжому повітрі – у парках ,скверах та на площах. Містян, які захочуть їх відвідати, закликають дбати про свою безпеку та дотримуватись протиепідемічних правил. Про це сказав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: На День незалежності «Дударик» виконає у Львові Акафіст до Богородиці

День незалежності у Львові розпочнеться з подяки Героям, які віддали життя за незалежність. Заходи відбудуться на Личаківському цвинтарі і на Меморіалі Небесної Сотні.

«В основному події до Дня незалежності будуть на свіжому повітрі. Акцент буде на Стрийський парк, де будуть цікаві експозиції та виставки. Будуть події у парку імені Богдана Хмельницького (Парку культури), на Сихові, біля університету імені Івана Франка», – розповів Андрій Москаленко.

Окрім того, на одному з балконів Ратуші увечері виступатимуть «Брати Гадюкіни», але, зазначив Андрій Москаленко, послухати його зможуть не всі.

«Усю територію площі Ринок поділять на квадрати. Тому більше людей, ніж дозволено, не зможуть його подивитися, бо необхідно дотримуватися дистанції між людьми», – пояснив він.

Нагадаємо, до Дня незалежності львів’ян запрошують на концерти у Митрополичі сади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!