У Львові державний прапор підняв син загиблого захисника. Фото, відео

2663 0
Сьогодні ми відзначаємо 31 рік з того моменту, як Україна стала незалежною державою.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності у Львові відбулося урочисте підняття синьо-жовтого стягу біля Львівської ОВА. Український символ піднімав Микита Аллеров, син загиблого полковника, командира підрозділу спецпризначення Національної гвардії України, Владислава Аллерова.

Зазначимо, полковник Владислав Аллеров загинув в бою з російськими окупантами на Харківщині, під обстрілом ворожої артилерії та мінометів він забезпечив відхід групи евакуації. Офіцер був сином екскомандувача Національної гвардії України Юрія Аллерова. Так, з перших днів повномасштабного військового вторгнення окупантів, разом зі спецпризначенцями та побратимами з інших військових формувань, Владислав проводив успішні операції, аби вибити окупантів з українських міст. 

Під його керівництвом було знищено не один десяток військової техніки окупантів, командні пункти та жива сила противника.

Читайте також: Сьогодні – День Незалежності. Як відзначали свято у Львові останні 5 років

Tvoemisto.tv підготувало підбірку фото зі святкувань Дня Незалежності України у Львові за останні п'ять років.
 
Фото і відео: Твоє Місто / Марта Байдака

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!