У Львові почали курсувати деякі маршрути електротранспорту

1002 0
Станом на зараз курсують трамваї №1, 2, 3, 6 та 9.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У Львові вже запрацювали 5 трамвайних та 2 тролейбусні маршрути. Станом на зараз курсують трамваї №1, 2, 3, 6 та 9. Крім того, працює маршрут №4, однак він закорочений – трамваї курсують із залізничного вокзалу до пл.Соборної та у зворотному напрямі. Також вдалось відновити роботу і тролейбусів №32 та №33.

Як розповіли у пресслужбі ЛМР, решта електротранспорту не працює, у зв'язку з відсутністю живлення в районі вулиць Стрийська-Наукова та на Сихові.

Зазначимо, через ракетну атаку по Львову 10 жовтня у місті повністю не працював електротранспорт. Водночас на міських автобусних маршрутах зараз додатково курсують 23 транспортні одиниці. Ці автобуси підсилили напрямки, де зараз не їздить електротранспорт.

Нагадаємо, вранці 11 жовтня по Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу. 11 жовтня російські військові завдали ракетного удару по об’єкту енергетики. Станом на 12:29 відомо про три вибухи на двох об‘єктах енергетики у Львівській області. 

Додамо, 10 жовтня ворог завдав масового ракетного удару по території України. На Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. Загалом 15 ракет атакували Львівську область. Через це у мешканців не було світла, води, подекуди поганий стільковий зв'язок. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!