У Львові діє проект соціального репетиторства. Як долучитися?

5359 1
У межах ініціативи «Ангел-Охоронець» волонтери допомагають дітям із малозабезпечених сімей виконувати домашнє завдання, а також готують випускників дитячих будинків сімейного типу та інтернатів до ЗНО. Триває пошук охочих долучитися до проекту.
Фото: zhinkam.pp.ua

Фото: zhinkam.pp.ua

«Кожен мріє про щасливе майбутнє, хорошу роботу і споріднену професію... Але, на жаль, не всі мають можливість для того, аби найняти репетитора і отримати необхідні знання. Часто дітям важко дається навчання саме через відсутність умов... Тому шукаємо небайдужих волонтерів, які готові допомогти дитині отримати шанси на краще майбутнє», – пишуть на офіційній сторінці у Facebook.

Оксана Венславович, координатор програми наставництва ГО «Турбота в дії», у межах якої реалізують проект соціального репетиторства, пояснила: «Оскільки ми вже більше 10 років працюємо з малозабезпеченими родинами та інтернатами, щомісяця проводимо для них програми, нам відомі їх потреби й проблеми. Знаємо особисто всіх дітей, які потребують репетиторів, і підшуковуємо волонтерів, які навчали б їх у свій вільний час».

Читайте також: Львівських школярів на уроках вчитимуть любити тварин

Для участі у програмі соціального репетиторства організатори шукають студентів, вчителів та просто небайдужих людей. Вони допомагатимуть дітям виконувати домашнє завдання та готуватися до ЗНО. Район та час заняття обіцяють підібрати відповідно до побажань репетитора. Також громадська організація проводить одноденне навчання для волонтерів, щоб підготувати до роботи з дітьми.

Стати соціальним репетитором можна зареєструвавшись за тел. 066-874-02-22, а про деталі участі в програмі – за тел. 066-874-02-22.

"Не несіть дітям цукерки та телевізори. Несіть їм знання, з якими вони підуть у доросле життя!" – додав Ростислав Галелюк, один із випускників програми.

Читайте також: Львів’ян запрошують на благодійний концерт класичного романсу

Опублікувала Людмила Рубцова

28 Жовтня, 2016 23:10
007 А як це "охоронець" буде працювати: за миску зупки з маминими варениками?! І що- ангели також зваріювали?! У цілому світі- якось геть навпаки!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!