Львів'ян просять принести для безхатьків теплий одяг і взуття

15136 0
У зв’язку з негодою, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних змінили графік роботи та відкрили пункт обігріву. Небайдужих львів’ян просять приносити теплий одяг та взуття для безпритульних громадян.
Фото: 0552online.com

Фото: 0552online.com

«У ці дні негоди в Центрі ночувало по 40-45 осіб. Вдень у Центрі діє пункт обігріву, де можна отримати гарячий чай, харчі швидкого приготування, одяг та взуття», - повідомив Олександр Бородін, в.о. директора Центру обліку бездомних громадян.

Для допомоги бездомним бракує теплого одягу та взуття, в основному, чоловічого. Речі можна принести за адресою: вул. Кирилівська, 3а.

Довідка. Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Тут ведуть облік і тимчасову реєстрацію безпритульних громадян, надають інформаційні та правові послуги, допомагають відновити документи. Також у центрі можна отримати нічліг, санітарно-гігієнічні послуги, першу медичну допомогу. Відділення нічного перебування працює щоденно з 20:00 до 08:00 години. Телефон гарячої лінії: 233 10 49.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!