Політична реклама

У Львові діє три пункти відправки людей до столиці

1175 0
У Львові багато людей записується на виїзд до Києва.

Люди продовжують записуватись на виїзд, реєстрація триває до 18.00 щодня, пише Galnet.

«Тут формуються списки Самооборони. Записуються чоловіки віком від 21 року. Наразі ми маємо достатньо коштів на пальне. Переважно приходять чоловіки, знаючи що це важке випробовування, як фізичне, так і моральне. Сьогодні на Київ відправлять 13 автобусів», - розповіла прес-секретар Львівської Самооборони.

За її словами, люди активно приносять медикаменти.

«Зараз маємо певний дефіцит з распіраторами, лимонами та оцтом, адже під час газових атак цією кислотою потрібно змащувати распіратори, щоб газ не пошкодив органи дихання», - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, як повідомила прес-служба Львівської облради, на цей час у Львові діє три пункти відправки людей до столиці на Майдан. Один із них розташований безпосередньо на львівському Євромайдані, де працюють студенти. Другий пункт – у «Віденській кав’ярні» (пр. Свободи, 12), де працюють підприємці Львівщини та громадськість. Третій пункт працює на базі відділу звернень громадян при Львівській обласній раді (вул. Винниченка, 16).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!