Політична реклама

У Львові дітей навчатимуть безпеці дорожнього руху у недільній школі

1556 0
ДАІ разом із міськрадою відкриє у Львові спеціальну школу, де дітей навчатимуть безпеці дорожнього руху. Працюватиме навчальний заклад у вихідні й святкові дні.

До кінця року у колишньому приміщенні школи, яка колись функціонувала у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, облаштують спеціалізований гурток, - пише Експрес.

“Колись це був дитячий майданчик, де дітвора їздила на автомобілях. На цьому місці ми хочемо влаштувати розважальний центр, де діти будуть навчатися правилам дорожнього руху”, -- розповів Олександр Козлов, старший інспектор відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг.

Навчати у школі будуть працівники ДАІ. Вони в ігровій формі розкажуть, що означають дорожні знаки, світлофори і як правильно переходити пішохідний перехід.

Спеціально для нової школи ДАІ замовить навчальні знаки і міні-світлофори.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!