У Львові дітей вчитимуть їздити велосипедом. Як долучитись?

1897 0
У неділю, 4 жовтня, відбудеться акція «Дитячі велозабави», яка проводиться в рамках Європейського тижня мобільності. Про це повідомляє прес-служба міськради.
Фото: sustrans.org.uk

Фото: sustrans.org.uk

Захід має на меті підготовку велосипедистів як учасників дорожнього руху; навчання навичкам руху на велосипеді; залучення молоді до активного проведення дозвілля; забезпечення безпеки велосипедистів під час мандрівок, екскурсій та походів; популяризацію велосипедного туризму.

У заході беруть участь діти, учні та студенти різних навчальних закладів міста Львова та області. Запрошють долучатись усіх охочих.

Читайте також: Як проходитиме  Європейський Тиждень Мобільноті у Львові цьогоріч

Програма заходу:

4 жовтня

13.00 – проведення «Велозабав» серед яких подолання штучних та природніх перешкод, а також орієнтування велосипедиста під час їзди на велосипеді.

Місце проведення – парк ім. Івана Франка (поблизу пам’ятника І.Франку)

Для того, щоб взяти участь у вело забавах необхідно зареєструватись по електронній пошті:  [email protected]. Заявки можна надсилати до 3 жовтня 2015.

В заявці необхідно вказати наступну інформацію: прізвище, ім’я та місяць і рік народження.

Довідкова інформація за тел.:  +38 (067) 368 32 80

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!