У Львові діток запрошують у садок європейського типу

3234 1
Особливість дитячого садка в тому, що тут невеликі групи, і вихователі мають змогу приділити увагу кожній дитині.

Львівський садочок «Світ малечі» запрошує діток віком від 2 до 6 років. Як розповідає засновниця садка Уляна Гуменна, програма у садку базується на власній методиці, а також включає в себе методики провідних авторів.

«Ключове для нас – невеличкі групи, в кожній з яких не більше дев’яти діток, і це дає можливість вихователю приділити необхідну увагу кожній дитині. В нас працюють молоді, креативні та досвідчені педагоги, які проходять спеціальний відбір», - каже вона.

 

Садок розташований у зручній окремій будівлі, оснащеній спортивним залом, ігровими та навчальними кімнатами, спальнями, їдальнею, спеціалізованим дитячим обладнанням, системою вентиляції та системами безпеки, відеонагляду.

Прогулянки відбуваються у паркових зонах та на прилеглих майданчиках, завершується облаштування власного майданчика біля будинку.

Уляна Гуменнна додає, що у садку також пропонують додаткові заняття – з плавання та верхової їзди, а також майстер-класи та гуртки.

У садку передбачене здорове та збалансоване 4-х разове харчування. Вартість у місяць 3,750 (повний день) + 80 грн у день за харчування, неповний день 2,800+50 грн. Також є можливість відвідувати заклад поденно.

 

 


Читайте також:
23 Листопада, 2019 14:14
666 ... за часів СРСР люди і мріяти не могли про такі умови ... це я про вартість ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!