У Львові діти-переселенці на аукціоні в США збиратимуть гроші для постраждалих від війни

925 0
Діти розмальовуватимуть футболки, які згодом виставлять на аукціон у США.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу, 4 червня, в модульних містечках у Львові відбудеться захід «Малюнок рятує». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Діти переселенців розмальовуватимуть футболки, які згодом виставлять на аукціон у США. Усі зібрані кошти використають для потреб постраждалих від війни.

Читайте також: Діти-переселенці у Львові танцювали, щоб зібрати кошти для інтернату

«Символічно, що діти, котрі залишилися без рідних домівок, допомагають у цьому своєю творчістю: вся Україна зараз рятує один одного. Студенти Академії вже кілька тижнів співпрацюють із переселенцями в межах проєкту «Дім» у співпраці з Львівською міською радою. Цього разу відгукнулися на ініціативу «Принципу Свідомості», адже хочемо стати надійним тилом для країни, допомогти українцям подолати наслідки війни», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, захід «Малюнок рятує» розпочнеться о 16.00 у двох модульних містечках для внутрішньо-переміщених осіб: вул. Самчука, 22 (Стрийський парк) та вул. Пулюя, 28.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!