У Львові діти учасників АТО отримають гроші замість путівок

3056 0
Сьогодні, 21 травня, на засіданні сесії ЛМР було прийнято рішення про надання разової матеріальної допомоги дітям учасників АТО на оздоровлення. На обліку Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді налічується понад 1500 дітей учасників АТО, відтак, на кожну дитину від 4-х до 18 років буде виділено по 2,8 тис. гривень.
фото: azov-stil.org.ua, newsmarket.com.ua

фото: azov-stil.org.ua, newsmarket.com.ua

Як інформує прес-служба ЛМР, комплексна програма підтримки учасників АТО та членів їх сімей передбачає забезпечення оздоровленням/відпочинком дітей учасників АТО, що зумовлює централізоване придбання путівок.

Перевагою надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників АТО полягає у тому, що розмір матеріальної допомоги можна встановити за особистим внеском учасника АТО, зокрема диференціювати розмір допомоги таким чином: діти загиблих учасників АТО, діти постраждалих учасників АТ, діти учасників бойових дій в АТО та діти учасників АТО. Окрім того, надання матеріальної допомоги дає змогу охопити значно більшу кількість дітей, а саме при виділенні путівок на оздоровлення охоплюється категорія дітей, яка може відпочивати без супроводу батьків (від 7 до 18 років). При виділенні матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей від 4-х до 18 років.

На даний час у Львові на обліку Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нараховується понад 1500 дітей учасників АТО

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!