У Львові діти зможуть безкоштовно навчитися фотографувати

2442 0
У Львові при дитячих клубах Галицького району відкрили соціальний фотогурток. На заняттях дітей вчитимуть як правильно обирати ракурс, опрацьовувати фотографії та створювати фоторепортажі. Займатися у гуртку можуть діти з 10 років.
Фото: afisha45

Фото: afisha45

Першочергово записатися в гурток зможуть діти з соціально незахищених сімей, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Однак безкоштовно навчатися фотосправі може будь-яка дитина. Для цього потрібно записатися у педагога-організатора, Юрія Кузьо, який і веде гурток, за телефоном 067 86 24 697. Або ж підійти безпосередньо на вул. Тютюнників, 25, де проводять заняття.

Наразі в гуртку займаються діти з соціально-незахищених сімей. Заняття проводять три рази на тиждень у понеділок, вівторок та четвер. Як повідомив tvoemisto.tv педагог-організатор дитячих клубів Галицького району міста Юрій Кузьо, наразі формуються групи для навчанні. Гурток буде діяти протягом літа.

«На заняттях вправлятимемося з різними типами освітлення, вивчатимемо можливості змістовного та емоційного наповнення фотографії, а також комп’ютерну обробку фото: ретуш, заміну фону, корекцію теплової гамми. Оскільки зараз літо, плануємо чимало занять в парку та фотопленери», - розповів Юрій Кузьо.

Детальніше про гуртки у Галицькому районі – за номером телефону 261-68-48.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!