У Львові діти зможуть попрацювати дослідниками і детективами

2578 0
У Львові дітей запрошують на день відкритих дверей в інноваційному освітньому проекті Креативна Міжнародна Дитяча Школа.
Фото: iciciprulife.com

Фото: iciciprulife.com

Захід є безкоштовним і розрахований на дітей віком 5-14 років. День відкритих дверей відбудеться 6 вересня з 11:00 до 13:00 в приміщенні Львівської Духовної Семінарії (вул. Хуторівка, 35).

Діти зможуть перевтілитися у дослідників, підприємців, митців разом з викладачами, які залучать їх до практичних дослідів, цікавих експериментів та творчої діяльності. Батьки в цей час зможуть більше дізнатися про діяльність школи, її проекти, програми та дослідницько-пізнавальні табори.

Креативна Міжнародна Дитяча Школа – це інноваційна освітня програма для дітей віком 5-13років, яка пропагує навчання через залучення дітей до практичних занять. Навчання відбувається щосуботи і включає: дослідницькі практикуми з фізики, хімії, біології, анатомії, творчу майстерню, конструювання, програмування, експерименти, цікаву економіку, унікальні виїзні навчальні семінари та екскурсії.

Детальніша інформація тут.

ТЕГИ: Львів, діти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!