Політична реклама

У Львові дітям із багатодітних сімей подарують канцтовари

1772 0
Львівська влада виділила 850 тисяч гривень на закупівлю шкільного приладдя для дітей із багатодітних сімей.

Виділені бюджетні кошти призначені для дітей багатодітних родин, в яких виховується четверо і більше дітей (віком до 18 років) та дітей, які навчаються у ВНЗ I-II, III-IV рівнів акредитації та ПТУ денної форми навчання (віком до 23 років), повідомила прес-служба департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.

Проте, У ЛОДА зазначають, що програма не поширюється на сім’ї, діти яких перебувають під опікою чи піклуванням або на повному державному утриманні.

Для того, аби отримати шкільне приладдя, представники дітей з багатодітних сімей повинні звернутися до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації до 1 листопада поточного року із пакетом документів:

  • заява
  • довідка про склад сім’ї
  • оригінали і копії свідоцтв про народження дітей, виданих органами реєстрації громадянського стану або оригінали і копії посвідчень дитини з багатодітної родини
  • довідка з навчального закладу, де навчається дитина.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!