Політична реклама

У Львові діють пункти Швидкої допомоги Майдану

1371 0
Від суботи у Львові почали діяти пункти Швидкої медичної допомоги Майдану.

Про це розповів координатор проекту Юрій Дмитришин, інформує Вголос.

«Три дні тому на базі міста Львова ми створили структуру Швидка медична допомога Майдану, яка функціонує у Львівській обласній раді, пункт збору коштів та медикаментів також функціонує у Преображенській церкві. Також ми розставляємо мобільні групи по всіх гарячих точках Львова, зокрема, на Рубчака, на Стрийській», – розповів Дмитришин.

Швидка медична допомога співпрацюватиме із львівськими Євромайданом та Автомайданом.

Окрім того, структура займається збором медикаментів та інших речей, які потрібні людям на Майдані у Києві.

«Потреби в медикаментам у Києві немає. Проте там просять хімічних обігрівачів, також окулярів, які б щільно прилягали, щоб в очі не потрапив ані газ, ані інші сторонні предмети. Також там потрібні каски захисні, ліхтарики»,– перелічив Дмитришин.

Разом з тим, він додав, що, по можливості, люди можуть придбати та передати для медиків у Київ легкі бронежилети та мотокуртки з жорстким захистом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!