Політична реклама

У Львові для дітей організують музичну пригоду

1183 0
Львівські діти стануть учасниками музичного проекту, в ході якого вони спершу створюватимуть небачені досі музичні інструменти, після чого зіграють на них концерт.

Відбудеться концерт у Палаці культури ім. Гната Хоткевича у четвер, 10 жовтня о 17.00 год, інформує прес-служба Львівської міськради. Вхід вільний.

Керівником проекту є Міхал Літвінєц, польський музикант, співавтор вже відомого львів’янам аудіо-перформансу зі світовою славою STOLIK/THE TABLE.

Під час заходу дітей будуть вчити та показувати, як створювати інструменти із предметів, що їх оточують. Серед таких речей будуть і скляний посуд, і пластикові пляшки, і велосипедні колеса та багато іншого.

Під керівництвом Міхала Літвінца діти перетворяться на майстрів-конструкторів складних та фантастичних музичних приладів. Після чого усі зможуть відчути себе музикантами справжнього оркестру і виступити на сцені.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!