У Львові для дітей проведуть Свято Миру

1885 0
У неділю, 26 квітня львів'ян запрошують на забаву для дітей «Свято Миру». Тут відбудеться благодійний ярмарок, дитяча дискотека, конкурси малюнків, розіграш призів та різноманітні майстер-класи. Захід відбудеться за адресою: вул. Лінкольна, 12 (територія церкви Оріоне), початок о 14.00.

«Діти зможуть долучитися до майстер-класів з малювання, плетіння патріотичних браслетів, плетіння вінків, ліпки, тощо. Впродовж дня працюватиме благодійний ярмарок домашньої випічки. Зібрані кошти організатори планують передати на потреби АТО», -  розповіла у коментарі tvoemisto.tv координатор свята Олена Халілова.

У програмі заходу також виступи шкільних колективів, пісні під гітару, виступ ансамблю скрипалів, тощо. На завершення свята запланована дитяча дискотека.

Організатори заходу Народна Самооборона Львівщини та Рух Народний Контроль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!