Політична реклама

У Львові для дітей проведуть вечір української пісні

1571 0
У вівторок, 30 жовтня, відбудеться вечір української пісні для дітей.

"Такі вечори не просто демонструють дітям багатство української лірики, а й дають змогу доторкнутися до самої суті пісні, глибше пережити її зміст та значення. Адже у камерній атмосфері вечора та, особливо, у виконаннісамого автора пісня набуває автентичності. Окрім того, діти матимуть змогу поспілкуватися з самим музикантом після концерту та у безпосередньому спілкуванні зрозуміти, як твориться пісня та яку частину авторської душі вона складає", - зазнчає Гавриш Володимир, педагог-організатор.

В рамках заходу на дітей чекає знайомство з українським ліричним пісенним мистецтвом, виконання народних та авторських українських пісень під супровід гітари. До участі в заході запрошений — талановитий  виконавець та композитор Богдан Ємець.

Пісенний вечір відбудеться у приміщенні клубу «Сонечко-1», що за адресою: вул. Мазепи, 13а.

Початок заходу заплановано на 16.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!