У Львові для допомоги солдатам проведуть благодійний ярмарок та аукціон

1817 0
Завтра, 10 вересня, о 12:00 перед головним корпусом Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького (вул. Пекарська 50) відбудеться благодійний ярмарок для допомоги солдатам. З цією ж метою у суботу, 13 вересня, пройде благодійний патріотичний аукціон.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Для ярмарку можна приносити: книги, зошити, свічки, маркери, шоколад, сувеніри, статуетки, магнітики, іграшки, брелоки, тобто будь-що, що можна продати і купити, повідомили у прес-службі Львівського ветеринарного університету.

Речі для ярмарку просять попередньо приносити в профком студентів та аспірантів (3 гуртожиток, 1 поверх). Все, що не продадуть, повернуть власникам.

У суботу, 13 вересня, у приміщенні Колегіуму ім. патріарха Йосипа Сліпого Українського католицького університету за адресою вул. Козельницька, 2, пройде благодійний патріотичний аукціон для допомоги військовим.

На аукціоні можна буде запропонувати свій «патріотичний лот», представити його, прорекламувати, озвучити стартову ціну, прорекламувати свій бренд, повідомляють організатори у Facebook.

«Лотами можуть бути будь-який речі чи навіть послуги. Наприклад, футболки з мотиваційними надписами або автовишивана, книжка з форуму видавців або картина власного виконання, фотографія Львова або квитки в театр, домашнє печиво або шарф Славка Вакарчука. Тобто строгих обмежень немає, але бажано, щоб у повітрі витав дух патріотизму. Якщо лот - це послуга, а не товар (наприклад майстер клас від шеф-кухара ресторану) то до послуги слід виготовити сертифікат, який і буде лотом», - пояснюють організатори.

Час проведення: 16:00 - 22:00.

Аналогічний аукціон провели у Києві місяць тому. В результаті прийшло більше 60 учасників та вдалося зібрати близько 40 тисяч гривень. 

Захід буде супроводжуватися музикою. Dress code – вільний, неофіційний. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!