У Львові для дитячої клінічної лікарні придбали надсучасне обладнання. Відео

16613 0
Відділення хірургії міської дитячої клінічної лікарні у Львові обладнали надсучасним відео-ендоскопом і палатою інтенсивного спостереження.

Хірургічне відділення вроджених вад розвитку і хірургії новонароджених дитячої клінічної лікарні придбало надсучасний відео-ендоскоп. Цей прилад  дозволяє виявити і описати найменші зміни при захворюванні  та аномалії шлунково-кишкового тракту завдяки чіткості та якості зображення. Про це розповіла завідувач відділення вроджених вад розвитку і хірургії новонароджених міської дитячої  клінічної лікарні Галина Курило, інформує кореспондент Tvoemisto.tv.

 «Використання сучасного обладнання дасть змогу проводити сотні обстежень протягом року та принципово по-новому підійти до діагностики і лікування не лише пацієнтів міста, а і дітей з інших регіонів, які потребують високоточного обстеження,але не мають відповідного обладнання»,  – каже Галина Курилко.

Також  обладнали палату для інтенсивного спостереження у до- та післяопераційному періоді.

Читайте також: Для ОХМАТДИТу придбають нове операційне ліжко

«Палата повністю обладнана системою персонального моніторингу із можливістю цілодобового відстеження життєвих функцій пацієнта, кожен з яких контролює дихання, тиск, пульс дистанційно на сестринському посту, за допомогою комп’ютеризованого мережевого інтерфейсу. Кожен пацієнт забезпечений індивідуальним інфузоматом для дозованої контрольованої подачі лікі», – зазначає головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Вже 30 найменших пацієнтів скористались сучасним обстеженням. Вартість такого апарату ― майже п’ять мільйонів гривень.

«Наша задача, щоби наша лікарня дитяча мала сучасне, модерне обладнання, яке тільки є в світі, щоби львів’яни мали якісну опіку і діти могли отримувати сучасну медичну допомогу», – додає міський голова Львова Андрій Садовий.

Підготував Юрій Чміль

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!