У Львові для комунальних підприємств та служб розробили нові логотипи. Яка вартість

3499 0
Вартість брендбуку – 48 тисяч гривень.
Фото: ЛКП Львівелектротранс

Фото: ЛКП Львівелектротранс

«Львівелектротранс», «Львівавтодор» та «Гаряча лінія міста» оновили свої логотипи. На них зображений лев у різних кольорах.

Читайте також: У Львові оновили логотип міста. Візуалізація

Як пояснила у коментарі Тvoemisto.tv керівниця управління зовнішніх зв'язків і промоцій Тетяна Хабібрахманова, такі лого розробляють для всіх головних комунальних підприємств та служб.

Дизайнером логотипів є Юрій Крукевич, який є автором головного лого міста із вежами. У Львівській міськраді вирішили дотримуватись одного стилю.

«Всі комунальні підприємства  і служби міської ради мають брендування урізнобій і треба їх уніфікувати, щоб була впізнаваність. Також лого потребували осучаснення, бо в деяких навіть ще радянські мотиви проглядалися», – розповіла Тетяна Хабібрахманова.

Цей брендбук затверджував виконавчий комітет ЛМР. Його вартість – 48 тисяч гривень.

Логотип Львівелектротрансу

Логотип Львівавтодору

Логотип Гарячої лінії міста

Читайте також: Скільки коштував Львову новий промоційний ролик міста

«Ми для всіх підприємств робимо потрохи. Зокрема, своє лого також матиме служба у справах дітей. Об’єднуючий фактор на всіх головних комунальних підприємствах – лев, хоча на деяких буде колористика чи надпис. Приміром, Центр Довженка матиме трішки інший логотип», – каже Тетяна Хабібрахманова.

За її словами, до кожного лого створюють свою концепцію. Їх також можна буде побачити на формах, шевронах парцівників цих підприємств та служб.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!