У Львові для потребуючих організовують великодні сніданки та освячення пасок. Фото

2187 0
Сьогодні тим, хто опинився у скруті, роздали більше 300 продуктових наборів.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 27 квітня, вперше відбулось спільне освячення великодніх продуктових наборів для найбільш потребуючих мешканців у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Після спільної молитви та освячення наборів працівники управління роздали їх найбільш потребуючим львів’янам. Загалом роздали більше 300 наборів, до складу яких входять паска, ковбаса, сир, масло, яйця. Окрім того, з нагоди Великодня та Дня міста, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило ще 2,7 тисяч комплектів продуктових наборів, у складі яких гречка, згущене молоко, повидло, родзинки, олія та чай.

Читайте також: У соборі святого Юра відбудуться Великодні богослужіння. Де подивитися онлайн

Завтра ж, на Великдень, для безхатченків, які отримують послуги у Центрі обліку та нічного перебування бездомних на вулиці Кирилівській, 3а, уже десятий рік поспіль накриють Великодній стіл. Тож люди, які через різні життєві обставини не мають домівки, зможуть спільно покуштувати традиційні великодні українські страви. Розпочнеться сніданок зі спільної молитви о 10:00.

Також Великодній сніданок організовує й ЛМГО «Оселя». Розпочнеться він о 12:00 у Львівському палаці мистецтв, що вул. Коперника, 17. «Оселя» отримає від міста 100 продуктових наборів, що складаються з паски, ковбаси, яєць, сиру, масла, солодкого рулету і соку.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!