У Львові для проїзду повністю відкрили вулицю Куліша

2522 0
У понеділок, 17 листопада, у Львові відкрили для проїзду вулицю Куліша. Тут повністю замінили каналізаційні мережі та замість асфальту поклали бруківку.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

На ремонт витратили суму, майже втричі меншу від запланованої, заявив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, пише ZІK.

«По проекту вартість робіт на вулиці Куліша мала становити 12 млн грн. Ми вклалися у суму втричі меншу. Повністю замінили інженерію, поклали бруківку, яка раніше була на інших вулицях, де проклали потім трамвайну колію. Це також дозволило зекономити. Ми хочемо відновити центральну частину міста, щоб вона виглядала так, як у старі часи», – наголосив мер.

Вул. Куліша була закрита для проїзду з червня. На ремонт самої дороги витратили понад 2 млн грн. За словами міського голови, також за кошти інвестора – 1 млн грн – відремонтували тротуари.

Крім того, на вулиці облаштували велодоріжки. Наразі велосипедисти можуть їздити по вул. Куліша від вул. Зернової до пр. Чорновола. Велодоріжку у зворотному напрямку – від пр. Чорновола до вул. Зернової – обіцяють облаштувати за два тижні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!