У Львові для проїзду закрили ще одну ділянку вулиці Шевченка. Схема об'їзду

4362 0
Ділянку перекриють до 31 грудня цього року.
Фото умовне /Ремонт ділянки від вул. Залізничної до вул. Єрошенка / Твоє Місто

Фото умовне /Ремонт ділянки від вул. Залізничної до вул. Єрошенка / Твоє Місто

Від сьогодні, 20 липня, і до 31 грудня 2022 року для руху транспорту перекрили наступну ділянку вулиці Шевченка – від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Так, для зручності об’їзду на вулицях Єрошенка, Золотій і Клепарівській організували двосторонній рух. Об’їзд місця перекриття відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху:

  • вул. Шевченка – вул. Єрошенка – вул. Золота – вул. Клепарівська (організують двосторонній рух) – вул. Шевченка і в зворотному напрямку;
  • вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Шевченка і в зворотному напрямку. 

 

Читайте також: Автостанцію від Янівського кладовища перенесуть на новозбудоване квазікільце

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Проєкт реконструкції вулиці передбачає заміну дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, реконструкцію всіх інженерних мереж, відведення дощової каналізації, влаштування велосипедних доріжок і зелених зон, облаштування місць для паркування.

Раніше у Львові завершили ремонт вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазікільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. Залишається найскладніша ділянка – від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. У лютому цього року оголосили тендер на проведення робіт. Попередня вартість робіт становила 194,7 млн грн. 

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!