У Львові для руху транспорту перекрили вулицю Котка. Схема

995 0
На вулиці демонтують старе дорожнє полотно, замінять водопровід і каналізацію з приєднаннями до будинків.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Сьогодні, 20 жовтня, з 08.00 і по 22.00 10 грудня для капітального ремонту перекрили рух транспорту на вул. Дмитра Котка, що у Франківському районі Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

За словами в.о. голови Франківської райадміністрації Ігоря Савки, на вулиці демонтують старе дорожнє полотно, замінять водопровід і каналізацію з приєднаннями до будинків, встановлять 6 дощоприймачів та постелять нове дорожнє полотно. Протяжність дороги складає 234 м. Площа мощення – 1205 кв. м, з яких 1176 – це проїзна частина дороги, а 39 кв. м – тротуар.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Об’їзд місця перекриття відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху:

Капітальний ремонт вулиці Котка на замовлення Франківської райадміністрації проведе переможець тендеру – ТзОВ «Захід Нео Буд». Вартість будівельних робіт становить 3 млн 193 тис. грн.

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!