У Львові для транспорту закриють частину вулиці Удатного

1605 0
У зв’язку з будівництвом готелю з вбудованим приміщеннями ресторану та фізкультурно-оздоровчого центру на вулиці Веселій, 5 для руху транспорту закриють частину вулиці Удатного.
фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

Із 30 грудня з 18:00 годині і до 16 вересня 2016 року рух транспорту та вулиці Князя Мстислава Удатного на ділянці від вулиці Вугільної до вулиці Веселої буде закрито.

Будівництво готелю здійснюватиме приватне підприємство «Піраміда». У місці проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки, інформаційні щити та щити загородження.

Нагадаємо, 14 грудня, на ремонт закрили вул. Мечникова на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів. Один із трамваїв тимчасово змінить свій маршрут. Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. Як інформує прес-служба ЛМР, вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року

 
Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!