Політична реклама

У Львові до 15 грудня закриють для руху вулиці Руську та Беринди

1172 0
Як повідомив радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олег Шмід, від сьогодні, 3 грудня і до 15 грудня для проїзду транспорту закриють вул. Памви Беринди та вул. Руську.

Вулиці закриють у зв’язку з проведенням робіт зі встановлення боллардів – пристроїв, які будуть запобігати нерегламентованому в’їзду у пішохідну зону, інформує прес-служба.

За словами Олега Шміда, буде встановлено по 2 болларди на обох вулицях. Під час монтажних робіт регламентований заїзд транспортних засобів здійснюватиметься через вул. Друкарську та вул. Театральну (зі сторони пл. Міцкевича).

«Нагадую, що знаки, які розташовані по периметру пішохідної зони, забороняють рух через неї, а також паркування в період з 10:00 до 22:00год. тобто, незручності на час проведення монтажних робіт будуть відчувати тільки ті особи, які систематично порушують правила дорожнього руху в пішохідній зоні», - повідомив Олег Шмід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!