У Львові до 1 вересня замостять бруківкою одну із вулиць

1485 0
У вересні ще триватимуть роботи із замощення тротуарів на вулиці Детька.
фото: lviv.depo.ua, val.ua, tsn.ua

фото: lviv.depo.ua, val.ua, tsn.ua

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, проїзну частину вул.Детька планують замостити до 1 вересня. Далі ще триватимуть роботи з замощення тротуарів.

Також у цьому кварталі капітально ремонтують ще дві вулиці – Медову та Газову. «Вулиця Детька буде закінчена найшвидше, плануємо, що до 1 вересня проїзна частина вже  буде замощена бруківкою, однак ще триватимуть роботи з замощення тротуарів.

Що вул.Медової,  то тут вже виконали роботи по колектору і міняють водопровід. На вул.Газовій роботи по колектору ще проводять. Загалом, ці вулиці, як і вул.Детька, будуть замощені бруківкою», – сказав Андрій Зозуля.

Читайте також: У Львові розпочинають ремонт ще двох вулиць

Нагадаємо, у Львові тривають масштабні роботи з ремонту вулиці Садової. Проектом передбачено влаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, замощення біля будинків, освітлення, влаштування лавочок та висадку нових дерев – 44 липи та каштани. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!