У Львові до Дня конституції пройде благодійний захід на підтримку ЗСУ

1324 0
Захід пройде у Горіховому гаю, а кошти з нього скерують на покупку автомобіля військовим.
Фото з парку Горіховий гай у Львові / ЛМР

Фото з парку Горіховий гай у Львові / ЛМР

28 червня львів’ян запрошують на «Теренову гру» – благодійний захід, кошти з якого спрямують на покупку автомобіля для Збройних сил України. Про це повідомили у Львівській ОВА. 

На гостей чекають лазанки, переправи, стрільба, майстер-класи, аквагрим та квест. Благодійний внесок становить 100 гривень, а кошти передадуть на допомогу ЗСУ. Участь у заході можуть взяти усі охочі, незалежно від віку, але «Теренова гра» та майстер-класи розраховані для учасників від 6 років. Найактивніших очікують подарунки від організаторів.

Зазначимо, що захід відбудеться у вівторок, 28 червня з 16:00 год у Горіховому гаю, що на вулиці Володимира Великого, 14А. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Організатори звертають увагу, що учасникам із собою потрібно мати роздрукований та заповнений дозвіл від батьків. 

Читайте також: У Львові закликають плести сітки і приносити допомогу для військових

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну вже майже чотири місяці у Львові волонтери плетуть маскувальні сітки, збирають гуманітарну допомогу, спорядження та техніку для військових. Щоразу потреба у маскувальних сітках зростає, натомість у рази поменшало охочих їх плести. Tvoemisto.tv з'ясувало потреби низки гуманітарних штабів у Львові, які підтримують військових та цивільних. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!