У Львові до Дня музеїв стартує новий проект

5987 0
Із 19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв у Львові стартує новий проект «Обери музей свого настрою», який передбачає представлення у музеях різних за тематикою заходів за принципом «один день – один музей».
фото: galychyna.info

фото: galychyna.info

«У програмі: тематичні екскурсії, лекції, майстер-класи, огляди цікавих виставок та експозицій. Вікова категорія необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, є можливість безкоштовно відвідати окремі музеї в рамках проекту та стати учасником безкоштовної екскурсії», – повідомили організатори.

Щоб стати учасником заходу, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Є заходи і без попередньої реєстрації.

За активну участь відвідувачам пропонуються оригінальні подарунки, які розігруватимуться протягом проекту. Серед подарунків: квитки на екскурсії по місту, одноденні тури Львовом та Львівщиною, квитки на театральні вистави, у розважальні центри, на майстер-класи, а ще цікаві книги від львівських видавництв.

Читайте також: Львів’ян кличуть на Дні науки до Природознавчого музею

Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова.

Організатори проекту: Львівська міська рада спільно із музеями м. Львова.

Проект розпочнеться 19 травня і триватиме до 24 травня.

Кількість учасників проекту – 35 музеїв.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!