У Львові до кінця року обіцяють ямкові ремонти на дорогах, якщо буде погода

1546 0
Якщо сприятимуть погодні умови, то комунальні служби у Львові ліквідовуватимуть гостроаварійні ями на дорогах. Наприклад, у центральній частині міста ямковий ремонт планують провести на площу Юра.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Планувалося приступити до цих робіт сьогодні вранці, однак через дощ їх довелося відкласти, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«На території нашого району вибоїни асфальтуватимемо на вул. Науковій – там є одна ямка, а також на вул. Боткіна та на вул. Героїв УПА, є кілька ям на міжквартальній дорозі на вул. Науковій, 30-34. Також є вибоїна на мості на вул. Кульпарківській. Асфальтний завод працює, як тільки погода дозволить, ремонтники приступлять до виконання робіт», – розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

За словами начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктора Західного, на Сихові першочергово ямкові ремонти проведуть на проспекті Червоної Калини.

«Ця дорога потребує капітального ремонту, але поки проведемо ямковий ремонт. Також вибоїни потрібно залатати на вул. Панаса Мирного та на вул. Хуторівка», – сказав Віктор Західний.

Читайте також: Які дороги обіцяють відремонтувати у Львові 2015 року? Перелік


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!