У Львові до кінця року для проїзду планують відкрити ділянку дороги від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого

7916 0
Ремонт проходить з випередженням графіку.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

До кінця року у Львові планують завершити ремонтні роботи вулиці Шевченка і відкрити для проїзду ділянку від церкви св. Анни до вул. Ярослава Мудрого, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Які вулиці реконструюють і за скільки

Ремонт на цій ділянці йде з випередженням графіку, тож до кінця року її планують відкрити для проїзду.

Як йдеться у повідомленні, відремонтувавши вул. Шевченка, візьмуться ремонтувати вул. Залізничну. Вона значно покращить сполучення центру міста з районом Рясне-1, Рясне-2.

Хороші темпи робіт і по вул. С. Бандери. Роботи ще багато, адже на цій вулиці колектор залягає на глибині до 12 м туди, ближче до вул. Городоцька.

Читайте також: Як у Львові ремонтують вулицю Шевченка. Фоторепортаж

Нагадаємо, ремонт ділянки від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого розпочався 8 липня. Загалом вулицю Шевченка реконструйовують у три етапи. Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!