У Львові до кінця року відкриють новий медичний центр

7356 0
Комплекс буде розташований у Львові на вул. Залізничній, 7. Там уже збудовано першу п’ятиповерхову будівлю. Відкриття заплановане на початок 2022 року.
Ілюстативне фото (facebook.com.monodoctor)

Ілюстативне фото (facebook.com.monodoctor)

У Львові до кінця року планують відкрити першу чергу приватного медичного центру «МоноДоктор». Будують медичний хаб у приватно-державному партнерстві у співпраці із фахівцями Туреччини. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Медичний комплекс включатиме 120 обладнаних медичних кабінети на 300 лікарів. У комплексі буде лікарня із стаціонаром та операційними, лабораторією, реабілітаційним центром, а також стоматологія, косметологія, аптека, оптика та сучасний діагностичний центр. Турецькі фахівці пропонують обмін досвідом для медперсоналу цього комплексу. 

Читайте також: Для будівництва північної об’їзної Львова викуплять земельні ділянки за 16 мільйонів гривень

Загальна площа комплексу ставновить понад 25 000 квадратним метрів. Сам комплекс буде розташований у Львові на вул. Залізничній, 7. Там уже збудували першу п’ятиповерхову будівлю. Відкриття заплановане на початок 2022 року. На реконструкцію іншої будівлі ще потрібен дозвіл, а будівництво з нуля ще трьох будівель почнуть у 2022 році.

Інвестиційний вклад у будівництво становить 5 млн доларів у ремонт першої будівлі та 700 тис. доларів на медичне обладнання. Втілюватимуть проєкт у межах приватно-державного партнерства. У ЛОДА запевняють, що клієнтам це дасть можливість отримати велику кількість безкоштовних послуг первинної медичної допомоги на високому рівні для клієнтів.

Читайте також: Біля залізничного вокзалу у Львові облаштують готель. Візуалізація

Додамо, «МоноДоктор» має стати одним з найбільших медичних комплексів в Україні. Засновники проєкту мають в планах кілька медичних хабів по всій Україні.  

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!