Політична реклама

У Львові до охорони порядку залучена Народна Самооборона

1618 0
Народна Самооборона у Львові не ініціювала події, які трапилися у місті минулої ночі.

Про це Твоє місто повідомив Валерій Веремчук, керівник Народної Самооборони на Львівщині.

Активісти Самооборони залучені до охорони порядку в місті і координують свої дії з Львівською міською радою та Львівською обласною радою. Багато людей Самооборони знаходяться біля військової частина на вул. Стрийській.

За словами Валерія Веремчука, сьогодні на нараді у Львівській облраді заявили, про те, що агресії від силовиків не буде, однак припиняти чергування біля військової частине не будуть.

Також активісти Самооборони чергують біля інших захоплених адмінбудівель у Львові, вони допомагають наводити там порядок та рятують вцілілі документи після нічних погромів, 

Щодо нічних захоплень адмінбудівель у Львові, то за словами Валерія Веремчука, Самооборона ці події не координувала та не ініціювала. Основні сили Самооборони зараз  спрямовані на те, щоб відправити якнайбільше людей у Київ.

Нагадаємо, вночі у Львові захопили ряд адміністративних будівель


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!