У Львові до почитання виставлять реліквії святого Івана Павла ІІ. Де та коли?

2888 0
Увечері 14 травня, в суботу, о 18:00 годині реліквії та особисті речі святого Івана Павла ІІ будуть у церкві святого Андрія. Відвідини і вшанування будуть увесь вечір. Особисті речі наступного дня будуть передані до церви Різдва Богородиці.
фото: jp2muzeum.pl

фото: jp2muzeum.pl

«27 червня 2001 року Святіший Отець Іван Павло II під час своєї Святої Літургії у Львові коронував Деревнянську чудотворну ікону Матері Божої (інша назва цієї ікони – «Страждаюча Матір Божа»), котра знаходиться у церкви св. Андрія. Цей храм не був відвіданий Папою, коли той був у Львові, але тепер, в рамках виставлення у Львові реліквій і особистих речей св. Івана Павла ІІ, він духовно перебуватиме тут», – розповідає отець Григорій Драус.

Також у рамках представлення у Львові реліквій та особистих речей св. Івана Павла ІІ, відбудеться фестиваль для усієї родини. Заходи відбудуться в суботу на іподромі. «Всі, не тільки родини з малими дітьми, зможуть пострибати на батуті, розмалювати машину (настоятеля), зробити пам’ятки з паперу, перейти крізь кольоровий тунель чи покататися в шалено-кольоровому «парашуті». «Сім’я є сильна, коли перебуває разом», – сказав Папа і в такому стилі запрошуємо всіх», – зазначають організатори.

Початок в суботу, 14 травня, о 12:00 год. при Папському Хресті на іподромі (вул. Стрийська, 119).

«Буде молитва, послухаємо фрагмент промови, яку св. Папа виголосив у Львові, і перейдемо всі разом урочисто на території заходу», – зазначає отець Григорій Драус.

У неділю, 15 травня, відбудеться виставлення знаків у каплиці Філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35а). Також заплановані Римо-Католицька Служба, Свідоцтва родин про дар виховувати дітей.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!