У Львові до серпня мають уніфікувати зупинки громадського транспорту

1914 0
У Львові є близько 800 зупинок громадського транспорту.
Фото: outdoor.lviv.ua

Фото: outdoor.lviv.ua

Зупинки, які встановлюють компанія «Бігборд», районні адміністрації та приватні підприємці, мають бути одного типу й з відповідним ознакуванням та інформаційними таблицями. Відповідне доручення дав управлінню транспорту та профільним департаментам міський голова Андрій Садовий сьогодні, 26 лютого, під час апаратної наради ЛМР.

Читайте також: Львівська міська рада затвердила три варіанти дизайну зупинок. Візуалізація

«У нас є три типи зупинок, які встановлювали компанія "Бігборд", районні адміністрації та приватні підприємці. І вони відрізняються кардинально одна від одної. Деякі зупинки схожі на "шалаші", коли бралися найдешевші варіанти, що себе за рік часу показали в експлуатації. На серпень ми маємо мати всі однотипні зупинки хорошої якості з ознакуванням – з вказівниками, схемами руху, із можливістю розміщення інформаційних повідомлень», – сказав він.

Керівник управління транспорту Орест Олеськів уточнив, що у місті є орієнтовно 800 зупинок громадського транспорту. Управління вже почало розсилати компаніям та адміністраціям норми інформаційних таблиць.

Читайте також: В Україні пропонують будувати «теплі» зупинки громадського транспорту

Нагадаємо, у Львові проведуть Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію уніфікованого дизайну лавок, питних фонтанів, смітників та інших елементів благоустрою. 

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!