У Львові до ювілею погасили поштову марку

1963 0
Сьогодні,6 травня, у приміщенні Ратуші відбулось урочисте погашення поштової марки спеціальним штемпелем з перевідною датою, приуроченою Дню міста Лева.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

Відзначимо, що штемпель під гаслом «Львів – відкритий для світу» й у подальшому використовуватимуть для визначних подій, які Укрпошта зображатиме на своїй поштовій продукції.

«Це непересічна подія. Найцікавіше в ній те, що цей штемпель – оригінальний: він може бути присвячений будь-якій знаменній події, яка відбувається в місті», – підкреслює директор Львівської дирекції «Укрпошти» Микола Ростов.

Сама ж дата погашення марки – 6 травня 2016 року – буде нагадувати львів’янам та гостям міста про цю пам’ятну подію, а всі охочі матимуть змогу надіслати яскраве вітання рідним і знайомим поштою.

«Ми вже традиційно співпрацюємо з нашою поштою і щодо марок, і щодо конвертів. Це дуже важливо, бо залишається в історії  назавжди. Так, сьогодні все ще можна знаходити марки 100- чи 200-річної давнини, а за ними – вивчати нашу історію. До речі, у нас на площі Ринок є одна з найстаріших пошт Європи, де також можна буде надіслати листівку з новою маркою», – додає міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, цьогоріч відзначення Дня міста у Львові припало на Великодні свята і триватиме до 9 травня. Святкування проходить під назвою «760 років унікальних історій. Розкажи свою».

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!