У Львові добровольців визнали учасниками бойових дій

2506 0
13 вересня депутати Львівської облради на сесії розглянули та прийняли рішення «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».
фото: kolo.poltava.ua

фото: kolo.poltava.ua

Рішення підтримали 73 депутати. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Згідно із документом, відтепер бійці-добровольці, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України із числа мешканців Львівської області, зможуть отримати одноразову грошову допомогу з обласного бюджету в розмірі 3 тисячі гривень, яку виплатить департамент соціального  захисту населення  облдержадміністрації.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові

Окрім того, при Львівській обласній раді утворять відповідну комісію  з визнання бійців-добровольців АТО. До її складу мають увійти представники обласної ради, облдержадміністрації, учасники та/або ветерани АТО, представники громадських організацій, які надають підтримку військовим підрозділам у зоні проведення АТО.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!