Політична реклама

У Львові досі не відремонтували дорогу до цвинтаря на Зеленій

1280 0
Дорога на вулиці Зеленій, що веде до Сихівського цвинтаря – у ямах та вибоїнах. До могил своїх близьких львів’яни змушені діставатись бездоріжжям.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області зазначають, що включили цю ділянку до переліку об’єктів, які необхідно ремонтувати цьогоріч, повідомляє Zik. Однак чи варто сподіватись на серйозні роботи, наразі невідомо.

«На попередньому захисті в Києві ми включили цю ділянку дороги до переліку об’єктів, які необхідно ремонтувати у поточному році. Те, що ми її будемо ремонтувати – однозначно, бо потрібно буде дати проїзд. Як саме будемо ремонтувати – я не готовий сьогодні сказати», – зазначив Микола Гнатів, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Він запевнив, що в Службі автодоріг робитимуть все, аби відремонтувати цю ділянку.

«Минулого року трішечки підтягнули, підремонтували її. Розуміємо, що йде Великдень, що цієї дорогою їхатимуть багато людей на могили до рідних. Повірте, робимо все можливе, аби зняти напругу, яка сьогодні є», – додав чиновник.

Ділянка дороги перебуває в обласному підпорядкуванні. Ще в жовтні минулого року депутати Львівської міськради звернулись до тодішнього голови Львівської ОДА Віктора Шемчука з проханням взяти під особистий контроль проведення ремонту дорожнього полотна на вулиці Зеленій у Львові. Йдеться про ремонт відрізку вулиці, що веде до Сихівського кладовища.

Проблему ускладнює й те, що скасовано курсування тролейбуса №11 через погану дорогу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!