У Львові досі перекрита вулиця Смаль-Стоцького, де будують новий медцентр

3906 0
Вулицю мали відкрити для проїзду 11 жовтня
Фото:zahid.espreso.tv

Фото:zahid.espreso.tv

У Львові досі перекрита вулиця Смаль-Стоцького, яку закрили на ремонт та задля будівництва нового медзакладу. Вулицю перекрили у серпні, відкрити її планували за два місяці, себто 11 жовтня.

 Читайте також: У Львові в межах реконструкції вулиці Бандери перекриють частину Городоцької

У серпні у Львові перекрили для руху частину вулиці Смаль-Стоцького, зокрема ділянку від вул. Городоцької до вул. Поліщука. За попередньою інформацією від ЛМР ремонт мав тривати упродовж двох місяців. Утім вулицю досі не відкрили. Про це інформує «Еспресо Захід»

Перекриття вулиці пов’язано з реконструкцією споруд з частковим їх знесенням та добудовою корпусу під медичний заклад з підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією і даховою котельнею на вул. Смаль-Стоцького, 13.

Рух перекрили для будівництва нової лікарні Медичного центру Святої Параскеви із підземним паркінгом і трансформаторною підстанцією.на вул. Смаль-Стоцького, 13



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!