Політична реклама

У Львові досі шукають причину неприємного запаху

1329 0
Служба каналізаційного господарства водоканалу відновила аналітичну роботу по дослідженню вмісту сірководню в контрольних колодязях підприємств.

Для дослідження використовують два газоаналізуючі прилади, які цілодобово здійснюють відбір газоповітряної суміші та передають результати аналізу через супутниковий зв'язок на сервер підприємства, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ми встановили один прилад у колодязі на вулиці Богданівській, куди підключений напірний колектор Ензиму, а інший – на вулиці Пасічній біля Приватної броварні. На Пасічній порушень не виявлено. Однак прилад на Богданівській фіксує періодичне зростання вмісту сірководню в десятки разів. Максимальна концентрація H2S 780 ррm відмічена 27 квітня о 12 годині. В окремі дні піки вмісту сірководню сягають 200-400 ррm. Це свідчить про те, що в певні години змінюється концентрація каналізаційних стоків, що призводить до процесу утворення сірководню. З моменту запуску анаеробного реактора на очисних спорудах Ензиму відбулося відчутне зниження вмісту органіки в стічних водах компанії. Однак стоки Ензиму досі не приведені до норми», - зазначили у «Львівводоканалі»

Для обговорення цієї проблеми 28 квітня відбулася спільна нарада представників Львівводоканалу, Ензиму, управління екології та благоустрою Львівської міської ради з залученням науковців «Львівської політехніки».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!