У Львові досі встановлюють обставини смерті чоловіка, який ймовірно випав з маршрутки

1677 0
У поліції зазначають, що ніхто з водіїв не знає про випадок.
Фото: 7dniv.info

Фото: 7dniv.info

У поліції досі встановлюють обставини, за яких помер чоловік 69-річний чоловік, який ймовірно випав із автобуса на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка ще 12 листопада.

Як розповіла у коментарі Тvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, правоохоронці досі з’ясовують причину смерті чоловіка.

Читайте також: На Львівщині неповнолітній водій збив на смерть 16-річного хлопця

«Встановлені всі водії, всі автобуси, які в той час їхали. Ніхто з водіїв не знає, що це сталось в його автобусі. Зараз встановлюють обставини смерті чоловіка, зокрема чи він помер в автобусі, виходячи з автобуса, чи вже на вулиці», – розповіла Світлана Добровольська.

Нагадаємо, 12 листопада, у Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода. Із автобуса на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир 1951 року народження. Мешканець села Зашків Жовківського району загинув на місці. Автобус з місця події поїхав. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!