У Львові досліджують вплив ІТ-сфери на інші галузі. Як долучитися

2122 0
У цьогорічному дослідженні від Lviv IT Cluser та соціологічної агенції ФАМА пропонують взяти участь усім львівським ІТ-компаніям, заповнивши онлайн-анкету.
фото: fishki.net, comments.ua, tech.onliner.by

фото: fishki.net, comments.ua, tech.onliner.by

Львівський ІТ Кластер спільно з соціологічною агенцією ФАМА розпочав роботу над дослідженням IT Research 2017. Усі компанії Львова можуть долучитись до нього: дляцього HR або менеджеру компанії необхідно лише заповнити коротку форму, інформує прес-служба Lviv IT Cluser.

Мета дослідження – з’ясувати зв’язок та взаємовплив між ІТ та іншими галузями, зокрема, які доходи отримують інші сфери від діяльності ІТ-компаній у Львові. Також у ньому звернуть увагу на витрати ІТ-компаній та окремо ІТ-спеціалістів – інвестиції, покупки, нерухомість, відпочинок, транспорт тощо, аби зрозуміти, на що працівники ІТ-сфери витрачають найбільше коштів.

Читайте також: Спільнота без перегородок. Чому львів’яни обирають роботу в коворкінгу

«IT Research дасть Львівському Кластеру бачення того, в якому напрямку працювати далі. Ми неодноразово говорили про те, що одне робоче місце в ІТ створює довкола себе іще 4 робочих місця. IT Research дасть нагоду у цьому перокнатись за допомогою статистичних даних», – розповідає СЕО Lviv IT Cluster Степан Веселовський.

Окрім того, IT Research оновить інформацію про кількість ІТ-компаній у місті та загальну кількість фахівців галузі. За даними дослідження за 2015 рік у Львові працювало 15 тис. ІТ-працівників та 192 компанії. Зараз за неофіційними даними в місті вже налічується 20 тис. фахівців та більше 250 ІТ-компаній.

Ознайомитися з результатами минулорічного дослідження, можна за посиланням.

Нагадаємо, що у Львові збудують масштабний ІТ-парк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!