У Львові дозволять паркуватися на початку вулиці Лисенка

2832 0
У центрі Львова на початку вулиці Лисенка невдовзі демонтують знак «Зупинку заборонено».
Фото: intvua.com

Фото: intvua.com

Під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху прийняли рішення демонтувати знак 3.34 «Зупинку заборонено» на початку вулиці Лисенка (парна сторона).

Таким чином водіям дозволять паркувати свої транспортні засоби з одного боку вулиці. Пропозиція щодо демонтажу надійшла від Управління патрульної поліції Львова.

Читайте також: А де я маю стати?! 20 місць у Львові, де водії порушують правила паркування. Фото

Знак 3.34 «Зупинка заборонена», який демонтують.
Вулиця Лисенка (на розі з вулицею Винниченка)

Додамо, знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на початку вулиці Лисенка зараз стоять на обидвох сторонах дороги. Однак, за інформацією львівської поліції, водії не зважають на заборону та паркують свої авто.

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п'ятірці міст за кількістю аварій в Україні

Як коментував Tvoemisto.tv раніше спеціаліст управління транспорту та зв’язку ЛМР Костянтин Баранюк, після винесення рішення комісія дає вказівки районним адміністраціям. Такі розпорядження обов'язкові до виконання і мають бути реалізовані упродовж двох місяців

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!